Σε δέκα μέρες παρουσιάζεται το Xperia Z1

H πρώτη εικόνα του νέου κορυφαίου smartphone της Sony του Xperia Z1, γνωστού και με την κωδική ονομασία Honami, δημοσίευσε μέσω Twitter η εταιρεία. Με το hashtag #bestofSony –ονομασία που αφορά και στο γενικότερο λανσάρισμα των νέων premium συσκευών της, η ιαπωνική εταιρεία

προϊδεάζει τους καταναλωτές ότι ο διάδοχος του πρωτοποριακού Xperia Z, θα είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει στην κατηγορία των smartphones.

Τα αποκαλυπτήρια του Xperia Z1 αναμένονται στις 5 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, μια ημέρα πριν από την έναρξη της IFA, οπότε είναι προγραμματισμένη ειδική εκδήλωση της Sony Mobile, την επομένη της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου της μητρικής Sony.
Σύμφωνα με κάποιες διαρροές, το νέο flagship smartphone των Ιαπώνων θα ενσωματώνει φωτογραφικό αισθητήρα 20 Mpixels τεχνολογίας Exmore R και θα έχει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε 4K, δηλαδή σε υπέρ-υψηλή ανάλυση, τέσσερις φορές μεγαλύτερη του HD προτύπου. Επίσης, πιθανολογείται ότι θα είναι μια από τις πρώτες συσκευές που θα φορέσουν τον κορυφαίο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 της αμερικανικής Qualcomm -όπως και το LG G2 που παρουσιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη.
Οπως και το Xperia Z, το Z1 θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι ανθεκτικό στο νερό, θα υποστηρίζει τη σύνδεση σε LTE (4G) δίκτυα, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του ίσως αυξηθεί στα 3.000 mAh, βελτιώνοντας σημαντικά τις επιδόσεις του και στον τομέα της αυτονομίας.
Η διαγώνιος της Bravia οθόνης του θα παραμείνει στις 5 ίντσες. Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Sony φαίνεται ότι, το χαρακτηριστικό, μεταλλικό πλήκτρο ενεργοποίησης παραμένει στη δεξιά πλευρά της συσκευής, όπως και το προστατευτικό, ελαστικό περίβλημα του πλαισίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα