Σαββατοκύριακο γυμναστικών επιδείξεων στον δήμο Ηρακλείου

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό υπόσχεται ο δήμος Ηρακλείου Αττικής. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι από αθλητικά σωματεία και συλλόγους της χώρας δίνουν ραντεβού στο δημοτικό γήπεδο της οδού Πρασίνου Λόφου το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουνίου, προκειμένου να διαγωνιστούν σε επιδείξεις γυμναστικής χωρίς νικητές και ηττημένους. Οι γυμναστικές επιδείξεις ξεκινούν και τις δύο ημέρες στις 17.00 το απόγευμα, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

25 χρόνια Γυμναστράδα

Φέτος ο θεσμός της Γυμναστράδας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κλείνει τα 25 χρόνια. Ο επετειακός χαρακτήρας της επικείμενης Γυμναστράδας θα σηματοδοτηθεί, αφενός αφιερώνοντας τη φετινή διοργάνωση στο Παιδί, αφετέρου τιμώντας τα πρόσωπα που ξεκίνησαν τον θεσμό το 1991: τον τότε δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Μαστοράκο, και την δημοτική σύμβουλο που υλοποίησε την πρώτη δράση, Άννα Βερούλη.

Συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού

Τα 25 χρόνια της Γυμναστράδας θα γιορταστούν με μια συμβολική και ουσιαστική αφιέρωση: ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τιμά το Παιδί. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, την Κυριακή 7 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει την τελετή ονοματοδοσίας της παιδικής χαράς στο Ο.Τ. 216 (απέναντι από τα σχολεία της Πευκών), η οποία θα ονομαστεί παιδική χαρά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Βράβευση των εμπνευστών του θεσμού

Στη συμπλήρωση 2,5 δεκαετιών συνεχούς ετήσιας παρουσίας της Γυμναστράδας, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τιμά και τους εμπνευστές της πρώτης διοργάνωσης:

Τον δήμαρχο της πόλης το 1991, Γιώργο Μαστοράκο, ο οποίος, σε συνεργασία με την τότε δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, εμπνεύστηκε και ξεκίνησε το θεσμό. Επίσης, την Άννα Βερούλη, η οποία, ως υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος, ανέλαβε την υλοποίηση της πρώτης διοργάνωσης, η οποία, από τότε και κάθε καλοκαίρι, δεν έχει λείψει ποτέ από το Ηράκλειο. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στο κλείσιμο της Κυριακής 7 Ιουνίου. Δείτε το πρόγραμμα των γυμναστικών επιδείξεων στα παρακάτω links:

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

http://iraklio.gr/media/news/2508/2508_4120.pdf

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

http://iraklio.gr/media/news/2508/2508_4121.pdf

Keywords
Τυχαία Θέματα