Σαβιόλα και προεδρικές απαντήσεις στον Ολυμπιακό

Τον Ισπανό σούπερ σταρ Χαβιέρ Σαβιόλα, παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την Τρίτη 6 Αυγούστου, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Στην παρουσίαση έδωσε το "παρών" ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας

των «ερυθρολεύκων» επανέλαβε την σκέψη του να αποχωρήσει από την προεδρία του Ολυμπιακού εφόσον παραμείνει "όμηρος" των εισαγγελικών αρχών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης, εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί έτοιμος αγωνιστικά στις επίσημες υποχρεώσεις του. Σχετικά με τον Μίτσελ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδειξε να τον στηρίζει. Αναφερόμενος στο που τον ήθελαν να αγοράζει τον 902, διέψευσε ότι υπάρχει θέμα.

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα με τη σειρά του, δήλωσε ευχαριστημένος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Ο Ισπανός επιθετικός ρωτήθηκε για το πώς πήρε την απόφαση να έρθει, απαντώντας: «Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για την πρόταση, σκεφτόμουν ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Οταν το σκέφτηκε πιο σοβαρά, το κίνητρο ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια με ενέπνευσε η συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού».

Σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, δήλωσε: «Το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι το σύνολο και όχι οι μονάδες. Αν είμαστε ενωμένοι, αν είμαστε ένα δεμένο σύνολο θα πετύχουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα