Σατανικό: Βίσση και Βανδή με το ίδιο «καυτό» μαγιό!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μα τι ταύτιση στα γούστα τους είναι αυτή; Τόσα και τόσα μαγιό σέξι και «καυτά» κυκλοφορούν, μα να πάνε Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή να πέσουν πάνω στο ίδιο λεοπάρ;

Μήπως, οι δυο σταρ του τόπου μας, να το κοιτάξουν αυτό με το γούστο; Θυμάσαι, που χρόνια πριν είχαν εμφανιστεί με το ίδιο κατακόκκινο φόρεμα, η μία σε εξώφυλλο περιοδικού και η άλλη σε συναυλία;

Κι άντε πες εκεί, τους τα έδωσαν οι στυλίστες. Εδώ, μιλάμε για προσωπικό γούστο. Αλλά φευ για τη Δέσποινα, που μετά την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά είναι η «βασίλισσα» των μαγιό κάθε καλοκαίρι, ήρθε δεύτερη και… καταϊδρωμένη. Γιατί, βλέπεις η Βίσση πρόλαβε κι έκανε πρώτη εμφάνιση με το επίμαχο σέξι μπικινάκι.

Τόσα αλλάζει κάθε μέρα η Βανδή, να ήξερε τη… λαχτάρα που θα την έβρισκε, να το έβαζε στις αρχές του καλοκαιριού. Αλλά, το άτιμο το Instagram φταίει για όλα. Γιατί και οι δύο φωτογραφίες ανέβηκαν σε αυτό. Μάλιστα η Βίσση πόζαρε αγκαλιά με το Ρέμο, ενώ η Βανδή μόνη κι αραχτή στο ξενοδοχείο, όπου κάνει διακοπές. Απορία: Η Δέσποινα δεν έχει φίλο το Ρέμο; Να έβλεπε την επίμαχη φωτό με το μπικινάκι, να μην έκανε το λαθάκι….

Το άρθρο Σατανικό: Βίσση και Βανδή με το ίδιο «καυτό» μαγιό! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα