(Σάλπι)σε φουλ αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

Νίκη με 3-1κάνοντας καλό παιχνίδι και με εντυπωσιακές ατομικές ενέργειες παικτών του, σημείωσε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επί της ουραγού Κέρκυρας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και σκαρφάλωσε εκ νέου στη δεύτερη θέση, με ένα ματς περισσότερο από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες του Δώνη (με τον Πάμπλο Γκαρσία για πρώτη φορά ύστερα από καιρό στην ενδεκάδα του), μπήκαν πολύ δυνατά και υποχρέωσαν τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο, χάνοντας την πρώτη καλή στο 5΄, όταν η κεφαλιά του προωθημένου Σίλντεφελντ

πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Η νίκη ήρθε ήρθε εύκολα και όλα ήταν υπόθεση ενός ημιχρόνου. Τα γκολ του ΠΑΟΚ ήταν υπέροχα σε δημιουργία και εκτέλεση, ενώ ο Σαλπιγγίδης σημείωσε γκολ με ανάποδα ψαλίδια.

Στο 25' έγινε το 1-0 από τον Σαλπιγγίδη με εξαιρετικό ψαλίδι και στο 30' ο Αθανασιάδης με κεφαλιά μετά σέντρα του Λίνο, έκανε το 2-0. Το 3-0, επετεύχθη πάλι με εκπληκτικό ανάποδο σουτ του Σαλπιγγίδη στο 34΄.

Στο Β΄ μέρος η Κέρκυρα προσπάθησε ήταν καλύτερη και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στο 68΄ ο Γκέσιος πήρε την μπάλα από λάθος του Ιτάνζ πλάσαρε σε άδεια εστία και μείωσε αλλά μέχρι εκεί…

Διαιτητής: Δημητρόπουλος.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Τσουμάνης, Γκέσιος.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίντελνφελντ, Λίνο, Π. Γκαρσία (65' Πέλκας), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης(87' Ρομπέρ), Λόρενς, Αθανασιάδης, Καμαρά(72' Κουμάλο).

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης(32' Ηλιάδης), Εντερ, Βενέτης, Αρμένης, Σταμόγιαννος(81' Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Γκέσιος, Τσουμάνης, Γιάντσης, Κυβελίδης(46' Αγρίτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα