Σάλος στην Κύπρο για πορνό με «πρωταγωνίστρια» Ελληνίδα μοντέλο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θύμα δυσφήμισης έχει πέσει Ελληνίδα μοντέλο που κάνει καριέρα στην Κύπρο, από ερωτικό βίντεο στο οποίο φέρεται να είναι «πρωταγωνίστρια» μαζί με τρεις άντρες.

Το βίντεο έχει γίνει «ανάρπαστο» στην Κύπρο, καθώς …διαφημίζεται ότι πρόκειται για ερωτικές περιπτύξεις του μοντέλου με τρεις άντρες.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», το μοντέλο Τζοβάνα Μπουλιέρη αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υποβάλει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, καθώς έχει υποστεί καταστροφή η καριέρα της.
Το ολιγόλεπτο φιλμάκι παρουσιάζει μια κοπέλα σε ερωτική συνεύρεση με τρεις άνδρες που μιλούν στην κυπριακή διάλεκτο.

Όπως διαπιστώθηκε, οι προσωπικές στιγμές της ανυποψίαστης κοπέλας καταγράφηκαν εν αγνοία της όχι από βιντεοκάμερα ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αλλά από την κάμερα οθόνης υπολογιστή.

Το οπτικοακουστικό υλικό είναι σκοτεινό και δεν φαίνονται τα πρόσωπα των «πρωταγωνιστών».
Και όμως διαδίδεται από στόμα σε στόμα και μέσω ηλεκτρονικών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ότι το γνωστό στην Κύπρο μοντέλο είναι το πρόσωπο που συμμετέχει στο βίντεο ομαδικού σεξ.

Δεν μοιάζει με την «πρωταγωνίστρια»

Όμως η Τζοβάνα Μπουλιέρη δεν φαίνεται να μοιάζει με την «πρωταγωνίστρια» του ερωτικού βίντεο.
Το μοντέλο φέρει τατουάζ στο κορμί της, ενώ η κοπέλα της ταινίας δεν έχει…
Επίσης, η μύτη του μοντέλου είναι μικρότερη από αυτή της …πρωταγωνίστριας.

Η Τζοβάνα Μπουλιέρη θα ζητήσει διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία, καθώς μπορεί να μην είναι η ίδια πρωταγωνίστρια του βίντεο, όμως θίγεται λόγω του όργιο φημών που την θέλουν πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινία…

Η κοπέλα έχει διασυρθεί και μάλιστα πρόσφατα οίκος μόδας ακύρωσε τη συμμετοχή της σε επίδειξη, καθώς όπως της είπα, δεν θέλουν στην εκδήλωση κοπέλες που συμμετέχουν σε πορνοταινίες…

Το άρθρο Σάλος στην Κύπρο για πορνό με «πρωταγωνίστρια» Ελληνίδα μοντέλο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
τζοβανα μπουλιερη βιντεο, τζοβανα μπουλιερη
Τυχαία Θέματα