Σακελλαρίδης: «Αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει»

«Αν η συμφωνία δεν έχει τις ψήφους των κυβερνητικών βουλευτών δεν μπορεί να παραμείνει η κυβέρνηση», ήταν τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό αναφορικά με το ενδεχόμενο να μην ψηφιστεί από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία που φαίνεται ότι επετεύχθη χθες στις Βρυξέλλες και η οποία αναμένεται να επικυρωθεί μέχρι την Τετάρτη.

Ο κ. Σακελλαρίδης ήταν

σαφής και έστειλε έτσι μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς αυτούς που αντιδρούν και αρχίζουν να εκφράζουν αυτή τους την αντίδραση στην είδηση της ενδεχόμενης συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές μας.

«Για την ελληνική κυβέρνηση το θέμα της διευθέτησης του χρέους είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι οποίες συνεχίζονται και ευελπιστούμε ότι θα επέλθει η συμφωνία», συμπλήρως μιλώντας στο Mega ο κ. Σακελλαρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τη χώρα.

Αναφερόμενος στο θέμα του χρέους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Όσο και να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα σε σχέση με την διευθέτηση του χρέους θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δίνουμε μάχη ώστε οι εταίροι να δεχθούν την πρότασή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα