Σ. Σάββας: «Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις και επιφυλασσόμαστε…»

«Η υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων θέλει καθαρές θέσεις και προτάσεις. Ας ελπίσουμε ότι οι προθέσεις της διοίκησης είναι αγνές, αλλά αυτό θα φανεί το μέλλον. Εμείς στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις και επιφυλασσόμαστε».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββας Σάββας, μιλώντας στη εκδήλωση του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Η ΓΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 2 Φεβρουαρίου 2013.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος πρόσθεσε ότι η ΓΡΙΖΑ αποτελεί το θεματοφύλακα των παραδόσεων

στον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής κι εκθείασε τον αγώνα του Διοικητικού Συμβουλίου για τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία, αλλά και για την ανάδειξη της ελληνικής ταυτότητας των Αρβανιτών. Κάλεσε ακόμα τους νέους να στηρίξουν τον αγώνα της ΓΡΙΖΑΣ και να ενταχθούν στις τάξεις της, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος πρέπει να ανοίξει τα φτερά του προσελκύοντας το νέο αίμα της πόλης. Τέλος αφιέρωσε το δικό του κομμάτι από την πίτα στον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης, πατέρα Αναστάσιο Μπαστούνη, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τον καθημερινό αγώνα του ιερωμένου για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα