Μπάχαλο στην ΕΡΤ με τους συμβασιούχους

Εικόνα… διάλυσης παρουσιάζει το πρόγραμμα της ΕΡΤ, με τις μουρμούρες για τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου να πολλαπλασιάζονται, λόγω των χειρισμών στο θέμα των συμβασιούχων.

Πιο συγκεκριμένα, μερικές μόλις μέρες μετά τις εξαγγελίες για νέα πρόσωπα και στρατηγική σε εκπομπές της ΕΡΤ,

δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση με τους δεκάδες συμβασιούχους που από την Παρασκευή βρίσκονται στον αέρα. Έτσι, το πρόγραμμα το οποίο είχε ανακοινωθεί ανατρέπεται βιαίως, καθώς αναζητούνται αντικαταστάτες όσων χάνουν τη δουλειά τους, είτε προσωρινά είτε… μόνιμα.

Διακόπτεται η εκπομπή της Πηνελόπης Γαβρά και του Γιάννη Πολίτη, καθώς αμφότεροι είναι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου, και οι συμβάσεις τους τελείωνουν.

Στη θέση της Λίνας Κλείτου στο καθημερινό πρωινό της ΝΕΤ, δίπλα στον Φάνη Παπαθανασίου, τοποθετείται η Μαρία Αλεξάκη, η οποία ασχολείται με το διεθνές ρεπορτάζ.

Αντί του Κώστα Τσουρού στη συμπαρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, θα αξιοποιηθεί ο Παναγιώτης Γκιώνης, ενώ δίπλα στην Εμμανουέλα Αργείτη στην εκπομπή “Νετ Παντού”, θα βρεθεί η Λένα Αρώνη.

Στη θέση του Γιάννη Χρηστάκου στο πλευρό της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, στην πρωινή εκπομπή των Σαββατοκύριακων θα βρίσκεται ο Γιάννης Τρουπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα