Σ. Κεδίκογλου: Η ΕΣΗΕΑ απειλεί με συσκότιση την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίνα

Για απόπειρα συσκοτισμού της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κίνα με black out στην ΕΡΤ κατηγορεί το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Οι κουτοπονηριές της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ δεν μπορούν να κρύψουν την προσπάθειά της να επιβάλει και πάλι "σκοτάδι" στις

διεθνείς κινήσεις του Πρωθυπουργού», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καθώς, όπως υποστηρίζει μετά τις περιπτώσεις της καγκελαρίου Μέρκελ και του προέδρου Ολάντ, «απειλούν με συσκότιση» και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κίνα.

Για άλλη μια φορά θέλουν να πλήξουν την εικόνα της χώρας προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα, καταγγέλλει ο κ. Κεδίκογλου, αλλά «δεν θα τους το επιτρέψουμε».

Υπενθυμίζεται πως το δ.σ. της Ένωσης Συντακτών κήρυξε χθες 24ωρη απεργία στην ΕΡΤ από σήμερα το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των εργαζομένων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «απαράδεκτη και απαξιωτική πολιτική» που ακολουθεί η κυβέρνηση απέναντι στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, «ήδη οι δημοσιογράφοι προτείνουν 48ωρη απεργία, γεγονός που σημαίνει ότι παραμένει ανοιχτό το θέμα επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων στην ΕΡΤ».

Keywords
Τυχαία Θέματα