«Ρουβίκωνας»: «Γι’ αυτό επιτεθήκαμε στα γραφεία του Τειρεσία»

Προκήρυξη με την οποία αναλύει τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκε στα γραφεία του Τειρεσία στο Μαρούσι, δημοσιοποίησε ο «Ρουβίκωνας».

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της –ιδιαιτέρως δραστήριας το τελευταίο διάστημα- αναρχικής ομάδας έσπασαν την είσοδο, μπήκαν στα γραφεία και προκάλεσαν υλικές ζημιές, σπάζοντας υπολογιστές και αναποδογυρίζοντας γραφεία, ενώ αργότερα συνελήφθησαν από την Άμεση Δράση.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα δηλώνει για την δράση

του Τειρεσία ότι «φακελώνει» ανθρώπους για λογαριασμό εταιριών που, «εξάγουν πολύτιμα γι” αυτές συμπεράσματα ως προς την καταναλωτική τους συμπεριφορά, την οικονομική τους επιφάνεια, τις συναλλακτικές τους πρακτικές, τις αγοραστικές τους συνήθειες κ.λ.π.

Συνέπεια αυτών, είναι το αποτελεσματικότερο marketing και η εν γένει προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών που οι ίδιες προσφέρουν. Από την λειτουργία του, που δεν έχει άλλωστε τίποτα να ζηλέψει από τις μυστικές υπηρεσίες των κρατών (ως προς τα στοιχεία που συλλέγει), πάρα πολλά άτομα από τα αδύναμα οικονομικά στρώματα κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα