Ρονάλντο φανέλα – Λα Πάλμα: Στο πλευρό των πληγέντων ο διάσημος παίκτης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι στέκεται αρωγός στους συνανθρώπους του και σε όσους έχουν ανάγκη βοήθειας. Λίγες ημέρες μετά την έκρηξη του ηφαιστείου στο ισπανικό νησί Λα Πάλμα, στις Κανάριες Νήσους, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφάσισε να προσφέρει μία φανέλα του, προκειμένου να δημοπρατηθεί και τα έσοδα να διατεθούν στους πληγέντες.

Η σχετική δημοπρασία, θα διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στις τοπικές

αρχές, προκειμένου να διανεμηθούν ή να αξιοποιηθούν, ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες. Ο πεντάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» έγραψε στην φανέλα που δώρισε στους πληγέντες του νησιού: «Ακόμη και η δύναμη ενός ηφαιστείου δεν μπορεί να νικήσει την Λα Πάλμα, όλη μου η υποστήριξη για το όμορφο νησί».

#Ronaldo recently held a charity auction for an autographed Portugal national team jersey. The proceeds will be donated to the island of La Palma, which has been hit by a volcanic eruption.

More in https://t.co/Rjv2HDAmLN#ManchesterUnited #CR7 #CristianoRonaldo #football pic.twitter.com/kVnzFRzenr

— Goalooin Livescore (@goalooin_live) December 21, 2021

“Εκεί που η ζωή ξεκινά και η αγάπη δε σταματά ποτέ”

Στο μεταξύ, πριν λίγες μέρες, τα τέσσερα παιδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκαν στα social media με δυο μπαλόνια στα χέρια και -με το σκάσιμό τους- αποκάλυψαν τα φύλα των διδύμων που περιμένει ο Πορτογάλος επιθετικός και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες (βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της). Το ένα μπαλόνι έκρυβε μπλε χαρτάκια και το άλλο ροζ, κάτι που σημαίνει πως στον κόσμο θα έρθουν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

«Εκεί που η ζωή ξεκινά και η αγάπη δεν σταματά ποτέ», ήταν η… λεζάντα κάτω από την ανάρτηση του 36χρονου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη, την 4χρονη Αλάνα Μαρτίνα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Έβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρονάλντο, – Λα Πάλμα,ronalnto, – la palma