Ρόδος: Βίαζε 13χρονη, την άφησε έγκυο και την ανάγκασε να κάνει έκτρωση

Οι γονείς μιας 13χρονης μαθήτριας έμαθαν τυχαία, πως η κόρη τους είχε πέσει θύμα συνεχών βιασμών και είχε εξαναγκαστεί να προβεί σε άμβλωση, καθώς ο βιαστής την άφησε έγκυο.

Την ανήλικη μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου ο 30χρονος τη βίαζε επανειλημμένως. Η αρχή είχε γίνει το καλοκαίρι, όταν ο ίδιος την ακολούθησε στην παραλία του νησιού και την βίασε. Τότε άρχισε το μαρτύριο, καθώς έκτοτε την εκβίασε ότι θα μιλήσει για την «σχέση» τους στους γονείς της και την ανάγκαζε σε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις!

Ωστόσο, όταν διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος την οδήγησε σε έναν γνωστό του γυναικολόγο αμφιβόλου ποιότητας, ο οποίος της έκανε έκτρωση χωρίς την συγκατάθεση των γονιών της σε ένα ιατρείο που δεν διέθετε τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η τραγική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από παρέμβαση κάποιου άγνωστου προσώπου, το οποίο έστειλε φάκελο στο γραφείο των γονιών της με το υπερηχογράφημα της κόρης τους, όπως αναφέρει το ‘’dimokratiki.gr’’.

Έτσι το παιδί αναγκάστηκε να ομολογήσει το τι είχε συμβεί στους γονείς του, οι οποίοι αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό και τώρα ο 30χρονος θα βρεθεί ενώπιων της δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα