Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Φλόριντα – Δύο νεκροί

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι 17 έχουν τραυματιστεί, μετά από νέο περιστατικό ένοπλης βίας που σημειώθηκε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στη Φλόριντα. Εξάλλου σε ένα παρόμοιο περιστατικό στο Οχάιο χθες ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του. Σημειωτέον ότι τα περιστατικά ένοπλης βίας σε χώρους διασκέδασης έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ.

Το

σημερινό περιστατικό έλαβε χώρα σε club στην περιοχή Fort Myers, της δυτικής Φλόριντα κι ενώ στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε διοργανωθεί βραδιά για εφήβους .

Το νυχτερινό κλαμπ ονομάζεται Club Blu και το αιματηρό συμβάν έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες (σ.σ. τοπική ώρα).

Στο σημείο βρίσκονται τουλάχιστον 20 περιπολικά της αστυνομίας, ενώ αυτό που έχει προκύψει εδώ και λίγη ώρα είναι πως οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τριών υπόπτων.

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν με τρόμο το περιστατικό. Ένας άνδρας δήλωσε πως άκουσε τουλάχιστον 30 πυροβολισμούς, ισχυριζόμενος πως ακούστηκε σαν να πυροβολούσαν πολλά όπλα ταυτόχρονα.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι τεράστια, με τον εκπρόσωπο Τύπου να αναφέρει πως υπάρχουν και τραυματίες των οποίων η κατάσταση της υγείας κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η αφίσα του πάρτυ

Ήδη στο διαδίκτυο «κυκλοφορεί» η αφίσα για το συγκεκριμένο πάρτυ.

Το event ονομαζόταν «Swimsuit Glow Party», με τους διοργανωτές να καλούν τους θαμώνες να προσέλθουν με τα μαγιό τους, ωστόσο πουθενά δεν αναφέρεται πως είναι αναγκαία η επίδειξη ταυτότητας για την είσοδο, κάτι που σε χώρες του εξωτερικού και ειδικά στις περισσότερες Αμερικανικές Πολιτείες αποτελεί κανόνα.

Το άρθρο Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Φλόριντα – Δύο νεκροί εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα