«Ψήλωσε απότομα» η Kristen Stewart

Η διάσημη ηθοποιός Kristen Stewart δεν έχει γίνει γνωστή μόνο για τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει (όπως στο Twilight που ενσαρκώνει την Bella) ούτε και για την απιστία της σε βάρος του Robert Pattinson. Η Kristen είναι γνωστή και για τις στιλιστικές της επιλογές, όπως την απέχθειά της για τα ψηλοτάκουνα.

Η ηθοποιός έχει

φωτογραφηθεί πολλάκις με πάνινα παπούτσια, σε «κόκκινα χαλιά», πριν από μεγάλα events και εκδηλώσεις.

Ωστόσο αυτό φαίνεται πως αλλάζει. Ήδη στις τελευταίες της εμφανίσεις φόρεσε τακούνια και – εάν πιστέψουμε την 22χρονη στιλίστρια Tara Swennen – θα συνεχίσει να φοράει γόβες στιλέτο. Παράλληλα, τα ψηλά τακούνια έχουν βοηθήσει την Kirsten να κερδίσει κάποιους «πόντους» σε ύψος, γεγονός που βελτιώνει ακόμα περισσότερο τη δημόσια εικόνα της.

Η Tara, η οποία επιμελείται επίσης το στιλ των Miley Cyrus, Kate Beckinsale και Angie Harmon, δήλωσε για την Kirsten: «Υπάρχουν σίγουρα στιγμές που πρέπει να της πω: "Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, κάνε μου τη χάρη και βάλε το τακούνι, βάλτο για… μένα". Προσωπικά, προτιμώ να φοράει τακούνια. Αλλά νομίζω πως είναι μέρος της προσωπικότητάς της: είναι… διασκεδαστικό όταν το κάνει».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα