Λ. Ζαρντίμ: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Την αισιοδοξία του για νίκη στη Γερμανία, με αντίπαλο τη Σάλκε, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση. Ο Ζαρντίμ δήλωσε ευθαρσώς πως ο Ολυμπιακός ήρθε για τη νίκη, ενώ συμπλήρωσε πως η επιθυμία του είναι να κάνει περήφανη την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα,

ο κ. Ζαρντίμ δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει εξελιχθεί αρκετά από την πρώτη αγωνιστική. Σήμερα είμαστε πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι. Όσο για τη Σάλκε, πιστεύω ότι συνεχίζει να είναι το ίδιο δυνατή. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε στην έδρα μας την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στην επόμενη φάση.

»Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να περάσουμε σίγουρα στο Europa League και μετά στο τελευταίο ματς να διεκδικήσουμε και την πρόκριση στους "16". Θα αγωνιστούμε ισορροπημένα, όχι παθητικά, αλλά θέλουμε να μπούμε δυνατά και να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που έχουμε στο σκοράρισμα, κάτι που έχουμε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια.

»Ένας από τους στόχους μας για τους οποίους παίξουμε ποδόσφαιρο είναι να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και τους Έλληνες, παίζοντας καλά. Θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς. Αύριο θα έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας, θα είναι πολλοί Έλληνες, το ξέρουμε και θέλουμε να τους δώσουμε μια χαρά. Η οικονομική κρίση και στην Ελλάδα, όπως κι στην Πορτογαλία, έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αν όμως ήταν απλά οικονομικό παιχνίδι, η Σάλκε αύριο θα κέρδιζε. Εμείς θέλουμε να δείξουμε της δυνατότητες μας, τη διάκριση στη διοργάνωση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που έχουμε και να περάσουμε στη επόμενη φάση.»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα