Πρώτη προπόνηση για Σαβιόλα, Μετζανί (video)

Εντάχθηκαν στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού την Παρασκευή, 26 Ιουλίου, ο Αργεντινός Χαβιέρ Σαβιόλα, και ο Αλγερινός Κάρλ Μετζανί.

Οι δυο νέοι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών, έδειξαν σε καλή κατάσταση όμως δεν θα πάρουν μέρος στο φιλικό παιχνίδι με την Στουτγάρδη (20:00 NS1).

Ο 31χρονος Αργεντινός στράικερ δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αντιθέτως, ο Μετζανί πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του

Ολυμπιακού, αφού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Από την πλευρά του ο Βάις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για δεύτερη μέρα και δεν θα αγωνιστεί ούτε αυτός απέναντι στην Στουτγάρδη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό σήμερα Παρασκευή στρέφεται στο απογευματινό φιλικό με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη. Πριν από αυτό, όμως, οι παίκτες του κ. Μίτσελ βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο του Μπαντ Σένμπορν, όπου έκαναν χαλάρωμα και ασκήσεις τακτικής.

Χωρίς μεγάλη ένταση, αφού το απόγευμα υπάρχει ματς, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στον έλεγχο της μπάλας, την τεχνική και τη μεταβίβαση και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στα δύο μισά του γηπέδου.

Ατομικά κινήθηκε και πάλι ο Βλάντιμιρ Βάις, όπως και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Καρλ Μετζανί, από την άλλη, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα με τους νέους συμπαίκτες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα