Πρώτη η Στεφανίδη στην εντυπωσιακή τελετή λήξης των Ο.Α (φωτος-βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το Τόκιο παίρνει τη σκυτάλη από το Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μετά την τελετή λήξης που εντυπωσίασε όσους την παρακολούθησαν.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπήκε πρώτη στην παρέλαση των χωρών, κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία ενώ αμέσως πριν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της

Βραζιλίας με τη σημαία της χώρας να σχηματίζεται στον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου.

Η Ελλάδα αφήνει πίσω της τη Βραζιλία με την πέμπτη καλύτερη συγκομιδή μεταλλίων στην ιστορία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα χαμόγελα περισσεύουν στον ελληνικό αθλητισμό για τα έξι «γαλανόλευκα» μετάλλια: τα δύο της Άννας Κορακάκη στη σκοποβολή, το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, το ασημένιο του Σπύρου Γιαννιώτη στα 10 χλμ ανοιχτής θαλάσσης, το χάλκινο των Μάντη και Καγιαλή στα 470 της ιστιοπλοΐας και το χρυσό της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ.

Η ομορφιά και τα ιδιαίτερα πολιτιστικά στοιχεία της Βραζιλίας που διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς αγώνες κυριάρχησαν στην τελετή λήξης που έκλεψε την παράσταση. Σε αυτήν παρουσιάστηκε και το Τόκιο που έχει αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, ο οποίος «ταξίδεψε» σαν… σούπερ Μάριο από το Τόκιο στο Ρίο μέσα σε ένα… σωλήνα, για να φτάσει στην ώρα του.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε τα βίντεο

#ClosingCeremony
Olympic flame, you will be missed.#Rio2016 #RioToTokyo #beINRio16 pic.twitter.com/U7RMsDi9Wp

— beIN SPORTS (@beINSPORTS) 22 Αυγούστου 2016

Το άρθρο Πρώτη η Στεφανίδη στην εντυπωσιακή τελετή λήξης των Ο.Α (φωτος-βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα