Προσπάθεια ΑΝΑ-σύ-ΣΤΑΣΗΣ του ΠΑΣΟΚ τα νέα όργανα;

Την σύνθεση των προσωρινών οργάνων -που θα έχουν την ευθύνη για την πορεία του κόμματος ως το συνέδριο- αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επίσης, ο πρόεδρος του κόμματος θα ανακοινώσει την σύνθεση της Οργανωτικής Γραμματείας, η οποία θα προετοιμάσει το εν λόγω Συνέδριο.

Εντός των επομένων ημερών

ο κος Βενιζέλος θα συγκροτήσει και άλλα συλλογικά όργανα, τα οποία θα διαχειριστούν κρίσιμους τομείς της κοινοβουλευτικής και κομματικής δραστηριότητας, του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως είναι η γραμματεία επικοινωνίας, καθώς και οι ΚΤΕ [κοινοβουλευτικοί τομείς εργασίας].

Ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος -με τις κινήσεις του αυτές- επιχειρεί την ανασύσταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μάλιστα, σε ηγετικό επίπεδο.

Η κίνηση αυτή έρχεται στην πολιτική σκηνή μετά την συνδιάσκεψη της περασμένης εβδομάδας και εν όψει του συνεδρίου, που θα λάβει χώρα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η σύνθεση της πολιτικής γραμματείας, η οποία θα αντικαταστήσει το πολιτικό συμβούλιο και που διέλυσε ο κος Βενιζέλος μετά τις εκλογές του Μαΐου, αναμένεται να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το κλίμα στο εσωκομματικό πεδίο θα διαμορφώσει κατά πολύ η μέχρι τώρα συμμετοχή και το ποιόν κορυφαίων στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και θα δείξει τις αντοχές συνύπαρξης του κου Βενιζέλου με κάποια στελέχη, τα οποία ασκούν στο παρασκήνιο την κριτική τους για τις κινήσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα