Προσφυγή στο Δικαστικό Συμβούλιο κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης για την αποφυλάκισή του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο Δικαστικό Συμβούλιο είναι έτοιμος να προσφύγει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με αίτημα την αποφυλάκισή του, όπως προανήγγειλε ο συνήγορός του. Όπως είπε δεν πληρούνται οι όροι της κράτησής του και σύμφωνα με το νόμο ο βουλευτής έχει προθεσμία πέντε ημέρες να προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πέρασε το πρώτο του βράδυ στις

φυλακές Κορυδαλλού μετά την απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων εάν αφεθεί ελεύθερος. Μεταφέρθηκε στην πτέρυγα που κρατούνται και οι άλλοι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μπορεί να μένει μόνος του σε κελί, σε ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όμως θα προαυλίζεται μαζί με τους υπόλοιπους προφυλακισμένους βουλευτές.

Χθες τον επισκέφθηκαν οι γονείς του και ο αδελφός του ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα ένας εκ των τριών ευρωβουλευτών έχει καταθέσει αίτημα προκειμένου να επισκεφθεί όλους τους κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Το πιθανότερο την Τρίτη το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει και για την τύχη του βουλευτή Νίκου Μίχου.

Το άρθρο Προσφυγή στο Δικαστικό Συμβούλιο κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης για την αποφυλάκισή του εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα