Πρόγραμμα αθλητισμού με κοινωνική διάσταση

Το κοινωνικό «πρόσωπο» του αθλητισμού της πόλης του Περιστερίου παρουσίασε ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, με αφορμή το πρωτοποριακό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ» του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου (ΓΣΠ).

Κατά τη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο κ. Παχατουρίδης στις 10 Μαΐου, παρουσία του νέου Προέδρου του ΓΣΠ Ιωσήφ Ξυπνητού και του δημοτικού συμβούλου, υπεύθυνου Αθλητισμού Γιώργου Αγουστίδη.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημερινή

δύσκολη εποχή και στην αναγκαιότητα για μια νέα αντίληψη στη διοίκηση των αθλητικών μας σωματείων, γι’ αυτό το λόγο στηρίζει και την αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΓΣΠ.

Από την πλευρά του, ο κ. Ξυπνητός τόνισε ότι ο ΓΣΠ εδώ και πολλά χρόνια εκπαιδεύει στον πρωταθλητισμό της ζωής χιλιάδες παιδιά της πόλης και σήμερα οφείλει να προσφέρει όχι μόνο σε όσους έχουν και θέλουν, αλλά κυρίως σε εκείνους που θέλουν, αλλά δεν μπορούν.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση είναι το πρόγραμμα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ», μέσω του οποίου θα καλυφθούν όλες οι τρέχουσες οικονομικές συνδρομές μικρών αθλητών (μπάσκετ, κολύμβηση, πόλο), με μοναδική προϋπόθεση και οι δύο γονείς τους να είναι άνεργοι.

Το πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί από τον ΓΣΠ με τη βοήθεια, την οικονομική στήριξη και τη συνέπεια όλων των μελών, των αθλητών και των χορηγών που ήδη υπάρχουν και εκείνων που θα αναζητηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα