Προετοιμασία με απουσίες για Εθνική εν όψει Λετονίας

Στο στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται από χθες η Εθνικής Ελλάδας, εν όψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με Λετονία (07/09) και Λιθουανία αντίστοιχα (11/09). Στη χθεσινή συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος δεν έβγαλε ασφαλή συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση των διεθνών καθώς οι απουσίες ήταν ουκ ολίγες.

Εκτός του τραυματία από τους αγώνες με τη Σέλτικ Γιώργου Σαμαρά,

στην χθεσινή προπόνηση δεν έδωσαν το παρών οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου λόγω της μεταξύ τους χθεσινοβραδινής αναμέτρησης, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Η προπόνηση περιορίστηκε σε ασκήσεις τακτικής, με τον Σάντος να αναμένει τη συμπλήρωση του ρόστερ για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.Η Εθνική ταξιδεύει την Πέμπτη για την Ρίγα, με στόχο το τρίποντο και το ξεκίνημα με το δεξί κόντρα στη Λετονία.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει καλέσει ο Φερνάντο Σάντος:

Καρνέζης, Γλύκος, Τζόρβας, Τοροσίδης, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μαλεζάς, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μαυρίας, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Νίνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Γκέκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα