Επιστροφή στη Λεωφόρο τον Γενάρη για ΠΑΟ

Αφού είδαν και απόειδαν με τον Βοτανικό, αφού την έβγαλαν για καιρό ως… φιλοξενούμενοι στην έδρα τους στο ΟΑΚΑ, η σκέψη πλέον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι μία και μόνο μία. Επιστροφή στην Λεωφόρο, μία έδρα με όλη τη σημασία της λέξης, ένα γήπεδο στο οποίο το «τριφύλλι» έχει ζήσει ένδοξες στιγμές στο παρελθόν.

Εδώ που τα λέμε δεν νοείται σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό και να «βολοδέρνει» για να

βρει γήπεδο. Μία η Λεωφόρος, μία το ΟΑΚΑ, οι οπαδοί πλέον των «πράσινων» έχουν… χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, ψάχνοντας σε κάθε ξεκίνημα της σεζόν να δουν τελικά ποια θα είναι η έδρα της αγαπημένης τους ομάδας.

Το όνειρο του Βοτανικού έχει σβήσει εδώ και καιρό, αν και η παρουσίαση των σχεδίων και της μακέτας του σταδίου είχε γεμίσει με αισιοδοξία και όνειρα τους φίλους του Παναθηναϊκού. Αφού κανείς πλέον δε μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να αλλάξει τα γεγονότα, ουσιαστικό σημείο στην κουβέντα θα πρέπει να γίνει η διαπίστωση όλων στο «τριφύλλι», αυτή πως το ΟΑΚΑ δεν κάνει για έδρα της ομάδας. Γήπεδο αχανές, με τις κερκίδες σε απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο όπως και να το κάνουμε δε νοείται έδρα. Κι όταν λέμε έδρα εννοούμε καμίνι, εκεί όπου η αντίπαλη ομάδα… νιώθει την καυτή ανάσα των οπαδών, εκεί όπου το ματς θα γυρίσει από τους οπαδούς. Πώς να το πούμε, υπάρχουν γήπεδα που τα ματς κερδίζονται από τους οπαδούς, όσο και να μας φαίνεται απίστευτο.

Πλέον στο «τριφύλλι» το πήραν απόφαση και ξεκινάνε δουλειά για να... σουλουπώσουν την Λεωφόρο, έτσι ώστε από Γενάρη οι «πράσινοι» να επιστρέψουν σπίτι τους και να δώσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς , ενώ το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί και αύξηση της χωρητικότητας.

Πρώτο μέλημα είναι οι μελέτες και οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο στην Αλεξάνδρας, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα το 2013 να γυρίσει στη φυσική της έδρα.

Οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, με την τοποθέτηση χλοοτάπητα και τις εργασίες αντιστήριξης για τις θύρες 6 και 7, ενώ εν συνέχεια θα τοποθετηθούν καθίσματα και θα επισκευαστούν τα αποδυτήρια, η αίθουσα Τύπου, αλλά και τα VIP έτσι ώστε το γήπεδο να ξαναγίνει λειτουργικό.

Είναι ευνόητο πως τα ευρωπαϊκά ματς θα γίνονται στο ΟΑΚΑ, ενώ το πρόγραμμα του πρωταθλήματος βολεύει τον Παναθηναϊκό καθώς όλα τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα τα έχει δώσει στον πρώτο γύρο, εξασφαλίζοντας έτσι τα έσοδα απο την πολυπληθή παρουσία των οπαδών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα