Προεκλογική «κοκορομαχία» για το βασικό μισθό

Μια ακόμα προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας είχαμε σήμερα (12/5) με αφορμή τον κατώτατο μισθό και τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Σταθάκη, ότι το μέτρο της επαναφοράς του κατώτατου μισθού στα προ μνημονίου επίπεδα, θα ισχύει μόνο γι’ αυτούς που προσλήφθηκαν στον ιδιωτικό τομέα κατά τη περίοδο της κρίσης, δηλαδή τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Από

την πλευρά του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο Δημήτρης Στρατούλης τόνισε ότι πρέπει να επανέλθει για όλους ο κατώτατος μισθός προκειμένου να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία και για να έχουν αγοραστική δύναμη οι εργαζόμενοι.

Στην Κουμουνδούρου τονίζουν ότι ο κ. Σταθάκης κινείται πλήρως στη γραμμή του κόμματος, και ότι με τη δήλωση του εννοούσε όσους είναι κάτω από τα 751 ευρώ και όχι ορισμένες κατηγόριες.

Πάντως, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, έκανε λόγο για νέες αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και ζήτησε από τον κ. Τσίπρα, «αν μπορεί να πει, τι από τα δύο ισχύει τελικά…».

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο κατώτατος μισθός θα επανέλθει στα προ του μνημονίου επίπεδα. Άντε γεια και ραντεβού στις κάλπες» ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα