Προσφορά 2 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός στη Λεβάντε για Ντιοπ

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι μπήκε με δυναμικό τρόπο για την απόκτηση του 28χρονου σενεγαλέζου αμυντικού χαφ Παπακουλί Ντιόπ και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ κατέθεσε πρόταση 2 εκατ. ευρώ στη Λεβάντε.

Πρόταση, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, κατέθεσε ο Ολυμπιακός

στη Λεβάντε για την απόκτηση του σενεγαλεζου μέσου Παπακουλί Ντιόπ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, τοπικός ραδιοσταθμός της Βαλένθια μετέδωσε την Δευτέρα ότι η πρόταση του Ολυμπιακού στη Λεβάντε για τη μεταγραφή του Ντιόπ ανέρχεται στο ποσόν των 2 εκατ. Ευρώ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ισπανικός σύλλογος ζήτησε 3 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού-Λεβάντε συνεχίζοντι και θεωρείται ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό για την απόκτηση του Ντιόπ ο οποίος έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με την ομάδα της Βαλένθια.

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα της παραμονής του Ιβάν Μαρκάνο. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Ρούμπιν Καζάν με στόχο να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ισπανού στόπερ.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό ο 18χρονος κοσταρικανός μεσοεπιθετικός Μπέρνι Μπουρκ θα δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Χοακίμ Μπατίκα και τον πρόεδρο της Σάντος Ντε Χουάπιλες, Φρανθίσκο Αλβαρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα