Πρίγκιπας Γουίλιαμ – γιαγιά: Ηλικιωμένη του… ζήτησε φιλί

Ολιγοήμερη βασιλική περιοδεία στην Σκωτία πραγματοποιούν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και σε μία από τις στάσεις τους, μία γιαγιά την «έπεσε» στον δούκα. Την Κυριακή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκε ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων, όπου απόλαυσε λίγο παγωτό και συνομίλησε με μερικούς από τους ενοίκους του κέντρου. Όταν όμως ο δούκας του Κέιμπριτζ κάθισε μαζί με την 96χρονη Μπέτι Μάγκι και την εγγονή της Κίμπερλι Άντερσον, η ηλικιωμένη κάθε άλλο παρά ντροπαλή ήταν μαζί του. «Συνηθίζεται σε αυτά τα

μέρη οι άνδρες να δίνουν ένα φιλί στο μάγουλο μιας κυρίας» είπε στον 38χρονο πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς κάθισε απέναντί της σε ένα τραπέζι. «Ω, είστε πολύ γλυκιά. Με κάνετε να κοκκινίζω» της απάντησε ο πρίγκιπας προσθέτοντας διπλωματικά: «Όταν οι κανόνες (κατά του κορωνοϊού) χαλαρώσουν περισσότερο, θα επιστρέψω και θα σου δώσω ένα φιλί στο μάγουλο, Μπέτι».

Καθώς η συνομιλία τους συνεχιζόταν, ο πένας υπάλληλος του κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων είπε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ: «Θα μπορούσατε να σταματήσετε να φλερτάρετε με τους ενοίκους μας;». «Συγνώμη» απάντησε γελώντας ο δούκας του Κέιμπριτζ. «Προσπαθώ να μην το κάνω… δεν είμαι σίγουρος ποιος φλερτάρει περισσότερο».

Βασιλική περιοδεία

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ -που εμβολιάστηκε την περασμένη εβδομάδα κατά του κορωνοϊού – ξεκίνησε σόλο τη μίνι περιοδεία την Παρασκευή. Χθες, επανενώθηκε με την Κέιτ Μίντλετον, ενώ μία από τις αναμενόμενες επισκέψεις του ζευγαριού θα είναι αυτή στο πανεπιστήμιο Σεντ Άντριου όπου γνωρίστηκαν. Η επίσκεψη στο Σεντ Άντριου θα είναι μια «διαδρομή μνήμης» ανέφερε το παλάτι του Κένσινγκτον. Εκεί να συναντήσουν σημερινούς φοιτητές και θα συζητήσουν μαζί τους για το πώς βίωσαν αυτή τη δύσκολη χρονιά, ενώ θα διασκεδάσουν και λίγο στην παραλία, όπου θα κάνουν ιστιοπλοΐα με νέους της περιοχής.

Αυτό το ταξίδι μπορεί να θεωρηθεί ως μία ανάπαυλα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια. Πιο πρόσφατο, η επίθεση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι στο BBC για την εξαπάτηση όσον αφορά στη συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνας στον δημοσιογράφο Μαρτίν Μπασίρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρίγκιπας Γουίλιαμ –, Ηλικιωμένη …,prigkipas gouiliam –, ilikiomeni …