Ελλάδα Τουρκία – Survivor 4: Το σημερινό μεγάλο έπαθλο, ελικόπτερα κατέφθασαν στον Άγιο Δομίνικο

Έναν τελείως διαφορετικό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουμε σήμερα στο Survivor 4, καθώς στην ελληνική ομάδα έρχονται και οι τούρκοι παίκτες. Βέβαια, από όσο φαίνεται, δεν θα είναι ένας κλασσικός αγώνας αναμέτρησης μεταξύ των δύο χωρών, αλλά οι τούρκοι παίκτες θα αναμειχθούν με τους Έλληνες και θα παλέψουν για ένα μεγάλο έπαθλο. Μπορεί να συμβαίνει αυτό φιότι οι Έλληνες παίκτες είναι τραυματισμένοι και δεν έχουν τόσο αντοχές. Κανείς δεν ξέρει πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση. Ο Ατζούν φαίνεται ότι κάνει να πάντα για να ανεβάσει τα νούμερα

της τηλεθέασης, και τα καταφέρνει. Σίγουρα αυτός ο αγώνας θα μας καθηλώσει. Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει;

Να υπενθυμίσουμε αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει αποχώρηση και οι παίκτες θα αγωνιστούν για δύο έπαθλα. Από την ελληνική πλευρά, στην κόκκινη ομάδα αυτή την εβδομάδα βρίσκεται ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος, η Μαριαλένα και η Ελένη. Η μπλε αποτελείται από τον Γιώργο, τον Ηλία, την Καρολίνα και τον Κόρο. Οι παίκτες είναι ισάξια κατανεμημένοι, για αυτό και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι τούρκοι να σημειώσουμε ότι έχουν το Survivor σαν εθνικό άθλημα, για αυτό και είναι όλοι τους πάντα δυνατοί. Πάντως στα social media ακούγεται ότι η ομάδα που θα κερδίσει είναι η μπλε.

Ελλάδα Τουρκία – Survivor 4: TrailerΟ Σάκης τα έβαλε με τον Τριαντάφυλλο

Ο Σάκης προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδα του μετά την ήττα της και τα έβαλε με τον αρνητισμό του Τριαντάφυλλου, λέγοντας στον τραγουδιστή να μην παραδίδει ποτέ  τα όπλα και να μην τους ξενερώνει, με τον τραγουδιστή να  νιώθει υπεύθυνος για την ήττα των κόκκινων. Η στεναχώρια του που για ακόμα μια φορά δεν θα επικοινωνούσε με τους δικούς του ήταν έκδηλη.  «Είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα» είπε ο Ντάφυ, με τον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Κατσούλη να διαφωνούν μαζί του. Η νίκη των μπλε και το γεγονός ότι ήρθε επειδή αγωνίστηκε ο Τριαντάφυλλος έκανε μέχρι και την Καρολίνα Καλύβα να πει τα αντίθετα με χθες, και το «καραγκιόζης» έγινε σε ένα 24ωρο «άξιος». Για τον Σάκη στους μπλε δεν υπάρχει ευγενής άμυλα και εξήγησε γιατί το πιστεύει αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα