Πρεμιέρα έκανε η Θεατρική Ομάδα του Αγ. Δημητρίου

Στο κατάμεστο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 15 Νοεμβρίου, η πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας του δήμου Αγ. Δημητρίου, με την παράσταση «Οι τρεις αδελφές» του Άντον Τσέχωφ.

Η Θεατρική Ομάδα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αγγελικής Καζακίδου συγκίνησε με την υποκριτική της αρτιότητα σε μια εξαιρετική πρώτη παράσταση, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς σε μια σύντομη τελετή τιμήθηκε, ο μεγάλος θεατράνθρωπος και δάσκαλος Λυκούργος Καλλέργης, στο πρόσωπο της συζύγου του Τζένης Κολλάρου η οποία και παραχώρησε τα δικαιώματα της μετάφρασης του έργου.

Παραστάσεις της διάσημης παράστασης «Οι τρεις αδελφές» του Τσέχωφ θα πραγματοποιηθούν ακόμη στις 23, 24, 30 Νοεμβρίου και 1, 7, 8, 14, 15 Δεκεμβρίου, όλες στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου, “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ” (Αγίου Δημητρίου 55) και ώρα έναρξης 8:15μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια υπέροχη παράσταση σ’ ένα από τα σημαντικότερα έργα του μεγάλου συγγραφέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα