Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ουρά ή τετράδα!

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League η Μπράιτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο αντίπαλοι διεκδικούν την νίκη σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με αμφίπλευρο ενδιαφέρον. Η Μπράιτον  βρίσκεται στην 17η θέση με 33 βαθμούς. Εξι λιγότερους από την Μπόρνμουθ, που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και ασφαλώς δεν έχουν εξασφαλίσει τη θέση της στην κατηγορία!

Οι “γλάροι” μετά την επιστροφή δεν έχουν

βρει ρυθμό και σε τρία παιχνίδια έχουν δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Θα παίξουν για την νίκη σήμερα για να κρατήσουν διαφορά ασφαλείας από τις Γούεστ Χαμ, Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ και να κάνει πιο σίγουρη την παραμονή της στην πρέμιερσιπ. Η Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τρεις παίχτες. Συγκεκριμένα, απουσιάζουν οι Άνταμ Γουέμπστερ, Χοσέ Ισκιέρδο και Στέβεν Αλζάτε που είναι τραυματίες.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Πόντο-πόντο για τ’ αστέρια!

Η ομάδα του Μάντσεστερ βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 49 βαθμούς. Είναι πίσω από την Γούλβς με 3 βαθμούς διαφορά και ένα παιχνίδι λιγότερο. Θα μπεί για να πάρει την νίκη σήμερα, που θα την φέρει στην 5η θέση, η οποία, οδηγεί σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την επανέναρξη έχουν βρει την φόρμα τους με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, απέναντι στην Τότεναμ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” θα παραταχθούν γεμάτοι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Από την ομάδα θα απουσιάζουν μόνο οι αμυντικοί Άξελ Τουανζέμπε και Φίλ Τζόουνς.

Δείτε ακόμη: Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!
Keywords
Τυχαία Θέματα