Γιάμαλη – Τσίπρας: Η Ομάδα Αλήθειας, φρεσκάρει τη μνήμη της δημοσιογράφου

Γιάμαλη – Τσίπρας: Με αφορμή το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, επανήλθε η συζήτηση στα κανάλια για τη βία, τις διαδηλώσεις και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Νατάσα Γιάμαλη φαίνεται ότι δεν θυμάται τις παλαιές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Το περιστατικό που ανέδειξε με βίντεο η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας, εξελίσσεται στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Κόντρα και η Νατάσα Γιάμαλη συζητά με τους καλεσμένους της. Όταν ένας εξ αυτών της θυμίζει τις γνωστές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το παρελθόν, όταν έλεγε ότι οι κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη βία στις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων είναι υπερβολικές και ότι συζητάμε για ένα γιαουρτάκι…

Δεν το θυμάμαι εγώ αυτό, παρεμβαίνει η Νατάσσα Γιάμαλη και λέει: “Δεν το θυμάμαι εγώ αυτό, και θυμάμαι πολύ καλά το ρεπορτάζ”. Για να εισπράξει μια θυμωμένη απάντηση από τον συνομιλητή της, που επιμένει φυσικά ότι η δήλωση έχει γίνει και όλοι την θυμούνται. Το βίντεο που παραθέτει η Ομάδα Αλήθειας μπορεί να χρησιμεύσει για να φρεσκαριστεί η μνήμη της δημοσιογράφου Νατάσας Γιάμαλη, που δεν θυμόταν τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα που είχαν γίνει στον Αντένα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Τότε είχε δικαιολογήσει τη βία λέγοντας ότι το γιαούρτι που εκτοξεύεται δεν είναι βία.

Επειδή όταν ο Τσίπρας τα έλεγε αυτά, η Γιάμαλη δεν έκανε ακριβώς ρεπορτάζ… συγχωρείται.

Γιάμαλη: Θυμάμαι καλά το ρεπορτάζ, δεν έχει πει ο Τσίπρας ότι το γιαουρτάκι δεν είναι βία. pic.twitter.com/dn8iigYTVe

Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) June 29, 2020

Δείτε ακόμηΣκληρή γλώσσα Κωνσταντόπουλου για Τσίπρα – “Υβριστής των αγώνων της Αριστεράς”Παραλήρημα από Τουρκικά ΜΜΕ -«Το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία»
Keywords
Τυχαία Θέματα