Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λίβερπουλ για φίλημα

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Φοβερό θέαμα και αρκετά γκολ μας επιφύλασσαν οι σημερινοί αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Στο ματς της βραδιάς, η Τσέλσι ηττήθηκε από την Λίβερπουλ 1-2, η οποία έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Το άγχος που υπήρχε για το αποτέλεσμα, επηρέασε τους ποδοσφαιριστές και έγιναν αρκετά λάθη. Με το πέρασμα του χρόνου η Λίβερπουλ ανέβασε τον ρυθμό της και πίεσε. Κυνήγησε το γκολ

αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Τσέλσι.

Οι «μπλε» έμειναν με 10 παίχτες, αφού στις καθυστερήσεις ο Κρίστενσεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο β’ μέρος, οι «κόκκινοι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αριθμητική τους υπεροχή και πέτυχε γρήγορα δύο απανωτά γκολ. Στο 50’ ο Μανέ έκανε το 0-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Η Τσέλσι είχε ευκαιρία να μειώσει, ωστόσο ο Άλισον απέκρουσε το πέναλτι του Ζορζίνιο. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σαρωτική η Τότεναμ 

Τρομερό ποδόσφαιρο έπαιξαν και τα «σπιρούνια», τα οποία, επικράτησαν με 5-2 της Σαουθάμπτον εκτός έδρας. Εκπληκτικοί οι Σον και Κέιν, αφού είχαν καρέ από γκολ και ασσίστ αντίστοιχα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν γκολ, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR  ακυρώθηκε. Οι φάσεις έπεφταν βροχή και οι «άγιοι» άνοιξαν το σκορ στο 32’ με τον Ντάνι Ίνγκς. Η Τότεναμ αντέδρασε και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σον ισοφάρισε.

Στο β’ μέρος ήταν ένας μονόλογος των Λονδρέζων. Στο 47’ ο Σον έκανε το 1-2. Δεν σταμάτησαν εκεί και στο 64’ τα «σπιρούνια» έκαναν το 1-3 με το τρίτο προσωπικό γκολ του Κορεάτη. Το τέταρτο του γκολ πέτυχε 9 λεπτά αργότερα. Το 5ο γκολ της ομάδας το σημείωσε ο Κέιν στο 82’. Η Σαουθάμπτον το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 2-5 με πέναλτι του Ίνγκς στο 90ό λεπτό.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 0-3 από την Μπράιτον (Μοπέ 4’ (πεν), 7’, Κόνολι 83’). Ενώ, η Λέστερ κέρδισε 4-2 την Μπέρνλι (Μπάρνς 20’, Πίτερς 50’ (αυτγκ), Τσάστιν 61’, Πρατ 79’ – Γουντ 10’, Νταν 73’).

Δείτε ακόμη: Η Λειψία 3-1 τη Μάιντζ, χωρίς νικητή το Βόλφσμποργκ-ΛεβερκούζενΌρθιος στο βόλο ο Αρης 1-0 με Μπρούνο Γκάμα και VARΤρίποντος στη Λαμία, 1-2 ο ΟΦΗ πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρέμιερ Λιγκ –, Λίβερπουλ,premier ligk –, liverpoul