Πόσο κοστίζει ένα ραντεβού με την Ιβάνκα Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν και υπάρχουν πολλοί φτωχοί συνάνθρωποι μας ή ιδρύματα που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που χρησιμοποιούν διάσημους για να δελεάσουν το κοινό, γίνονται όλο και περισσότερο της μόδας. Το ίδιο αυξάνονται και αυτοί που σπαταλούν χιλιάδες δολάρια προκειμένου να γνωρίσουν την όμορφη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα από κοντά.

Το Charitybuzz, μία ιστοσελίδα με φιλανθρωπικές δημοπρασίες σε υψηλές τιμές δίνει στους ανοιχτοχέρηδες ανταλλάγματα όπως ένα εξερχόμενο μήνυμα στον τηλεφωνητή σας από τον Χιού Τζάκμαν

ή την ευκαιρία να κάνετε δυο ερωτήσεις στον συγγραφέα των Star Wars, Λόρενς Κάνσνταν. Το καλύτερο όμως, φαίνεται να είναι το ραντεβού με την σέξι Ιβάνκα.

Ως τώρα, η ιστοσελίδα έχει δεχθεί οκτώ προσφορές, με την υψηλότερη να αγγίζει τα 16,500 δολάρια, αν και η εκτιμώμενη αξία αυτού του ραντεβού υπολογίζεται στα 50.000 δολάρια για να δουν την κόρη του Τραμπ!

Ποιοι είναι οι περιορισμοί:

-Έχετε περίπου ένα χρόνο μέχρι να καθοριστεί η ημερομηνία του καφέ (1η Ιανουαρίου 2017 – 1η Ιανουαρίου 2018)

-Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί είτε στο Trump Tower NYC ή στο Trump Hotel.

-Η διάρκεια του ραντεβού υπολογίζεται στα 30 με 45 λεπτά.

-Ο νικητής θα πρέπει πρώτα να λάβει την έγκριση του Trump Organization.

-Ο Οργανισμός θα έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συνεδρίαση – και μάλιστα χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, αναμένεται να δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση St. Jude’s Children’s Hospital, σε συνεργασία με το Eric Trump Foundation.

Το άρθρο Πόσο κοστίζει ένα ραντεβού με την Ιβάνκα Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα