Πώς ξεμπλέκω αλυσίδα λαιμού: 3 κόλπα που ίσως σε βοηθήσουν

Για αρχή, βρες μια επίπεδη επιφάνεια με λευκό για να βλέπεις καθαρά τους κόμπους στο κολιέ σου. Απλωσε το κολιέ σου και εντόπισε τα σημεία που είναι μπερδεμένα. Εάν το κολιέ σου είναι κουμπωμένο, ξεκούμπωσέ το.

Πώς ξεμπλέκω αλυσίδα λαιμού: Χρησιμοποίησε πούδρα

Τι θα χρειαστείς: Βρεφική πούδρα, καρφίτσα ή βελόνα, χαρτοπετσέτα. Πασπάλισε σε όλο το κολιέ σου πούδρα μωρού. Ρίξε μία γενναιόδωρη ποσότητα γιατί το συγκεκριμένο προϊόν δρα ως

λιπαντικό και χαλαρώνει τους κόμπους. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου και τη βοήθεια μιας καρφίτσας ή βελόνας, ξεκίνησε από το κέντρο του κόμπου και τράβηξέ τον απαλά προς τα έξω. Αν κρίνεις ότι χρειάζεσαι περισσότερη πούδρα, μην την λυπηθείς.

Πώς ξεμπλέκω αλυσίδα λαιμού: Το baby oil

Τι θα χρειαστείς: Baby oil, μπατονέτα, σαπούνι, χαρτοπετσέτα. Το baby oil λιπαίνει το κολιέ σου εξίσου καλά με τη βρεφική πούδρα. Βούτηξε μια μπατονέτα στο λάδι και ξεκίνα να ταμπονάρεις τον κόμπο του κολιέ για να χαλαρώσει. Για ιδιαίτερα επίμονους κόμπους, άπλωσε απαλά το λάδι στον κόμπο κάνοντας μασάζ μέχρι να χαλαρώσει.  Ξέπλυνε το κολιέ με λίγο σαπούνι και νερό. Στέγνωσέ το απαλά με μια χαρτοπετσέτα.

Πώς ξεμπλέκω αλυσίδα λαιμού: Χρησιμοποίησε μια καρφίτσα

Μπορείς να ξεμπερδέψεις τον κόμπο στο κολιέ σου, χρησιμοποιώντας μια καρφίτσα. Τοποθέτησέ την στο κέντρο του κόμπου και ξεκίνα να ξεμπερδεύεις αργά και προσεκτικά τον κόμπο. Στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δάχτυλά σου, για να ξετυλίξεις αργά τις αλυσίδες. Απλά τονίζω πως πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με αυτή την μέθοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos