Πώς ανοίγουν αυτοκίνητα: Καρέ καρέ η δράση συμμορίας που κλέβει αντικείμενα

Οι δυο κλέφτες σπάνε το τζάμι του αυτοκινήτου με ειδικό σφυρί θραύσης κρυστάλλων και με αστραπιαίες κινήσεις αρπάζουν αντικείμενα από το σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Άγιο Δημήτριο και αποχωρούν από το σημείο, σαν κύριοι, με την κλεμμένη τσάντα στα χέρια. Ειδικότερα, στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, οι δυο νεαροί φαίνονται να κλέβουν αντικείμενα από παρκαρισμένο αυτοκίνητο στον Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα, σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής.

Οι δύο νεαροί εντοπίζουν το αντικείμενο στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου τύπου τζιπ κι αφού πρώτα κάνουν μερικές βόλτες τριγύρω, επιστρέφουν στο όχημα και με τη χρήση ειδικού σφυριού για θραύση κρυστάλλων σπάνε το πίσω τζάμι, κλέβουν την τσάντα και αποχωρούν με το πάσο τους, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, για να μην κινήσουν υποψίες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο βιντεοληπτικό υλικό με τη δράση των δύο νεαρών έχει ήδη παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Να τονίσουμε ότι η ΕΛΑΣ συστήνει στους οδηγούς και κατόχους οχημάτων να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί και να μην αφήνουν ποτέ τσάντες ή αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των κλεφτών μέσα στα αυτοκίνητά τους, ακόμα και για το μικρότερο χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα