Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού ξέσπασε σε κλάματα! Η απόφαση του Βίκτορ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Επίπονη από ψυχολογικής πλευράς ήταν η χθεσινή μέρα για τρεις Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα Γούτας, Μπέρτος και Γιανννιώτας κόπηκαν από την αποστολή μαζί με τον Ολαϊτάν.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ αποφάσισε να κόψει από την υπόλοιπη προετοιμασία τους Γιαννιώτα, Μπέρτο και Γούτα προκάλεσε έκπληξη στους περισσότερους ενώ για τον Ολαϊτάν φάνταζε κάτι ως αναμενόμενο.

Έβαλε τα κλάματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ

της εφημερίδας «Live Sport», σε χειρότερη ψυχολογική κατάσταση απ’ όλους ήταν ο Γιαννιώτας, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα. Ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να λύσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και όχι να δοθεί κάπου αλλού δανεικός.

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ και ήταν μάλιστα εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της ομάδας προς τον τίτλο ενώ από τις πρώτες μέρες της φετινής προετοιμασίας έδειχνε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός ζητάει 7 εκατ. ευρώ από τη Λυών για Μαζουακού»

Η Λυών εξακολουθεί να διατηρεί το ενδιαφέρον της για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού και οι πρώτες διερευνητικές κρούσεις έχουν ήδη γίνει, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Γαλλία.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Ολυμπιακός, που είναι ανοικτός στην παραχώρησή του, φέρεται να έχει ενημερώσει τη Λυών ότι ο 22χρονος Γάλλος αριστερός μπακ πωλείται αν φτάσει πρόταση που να αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Το άρθρο Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού ξέσπασε σε κλάματα! Η απόφαση του Βίκτορ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα