Ποιος είναι ο ιθύνων νους της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης»

Ο αποκαλούμενος «ληστής με τατουάζ», αυτός που εξαπέλυσε μέσα σε λίγους μήνες μπαράζ ενόπλων ληστειών με απειλή καλάσνικοφ σε υποκαταστήματα τραπεζών, όπου μιλούσε και για την αντίθεσή του με το «σύστημα», θεωρείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο ιθύνων νους της οργάνωσης, που εξαρθρώνεται από το πρωί της Δευτέρας. Πρόκειται για 36χρονο, νυν έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού, ο οποίος συνδέεται από τα στοιχεία

της αστυνομίας άμεσα με την οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», που ανέλαβε τη βομβιστική επίθεση της 25ης Ιανουαρίου 2024 σε υποκατάστημα Τράπεζας στα Πετράλωνα, με υλικές ζημιές.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Θεωρείται ότι ο 36χρονος, που την εποχή του μπαράζ των ενόπλων ληστειών μία εκ των οποίων είχε κάνει μεγάλη αίσθηση καθώς έλαβε χώρα επί της οδού Μητροπόλεως στην καρδιά της Αθήνας, είχε κηρυχθεί δραπέτης, στις φυλακές της Λάρισας είχε αναπτύξει σχέση με ποινικούς.

Σχέσεις με ποινικούς

Μετά την απόδρασή του, όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις παρέμειναν ενεργές και μάλιστα διέρρευσε η πληροφορία ότι μέσω δύο εγκλείστων φίλων του στις φυλακές της Λάρισας, μεταβιβάζονταν οι εντολές για τη δράση της οργάνωσης! Ασφάλεια και αντιτρομοκρατική υπηρεσία έψαχναν τότε νυχθημερόν να βρουν το δίδυμο των δραστών. Ο 36χρονος συλληφθείς, ως ιθύνων της «Σύμπραξης Εκδίκησης», όσο διέπραττε τις ένοπλες ληστείες, δραπέτης ων από τις φυλακές Λάρισας, επέλεγε να διαμένει σε δωμάτια ξενοδοχείων του κέντρου της Αθήνας. Άλλαζε δε, συχνά διαμονή για να μην μπορούν να μπουν στα ίχνη του οι αστυνομικοί.

Στο σούπερ μάρκετ

Παρ’ όλα αυτά, μπήκαν στα ίχνη και τον εντόπισαν να βγαίνει από δωμάτιο και να μπαίνει σε κατάστημα για αγορά τροφίμων με μία σύντροφό του. Στη συνέχεια τον είδαν να μπαίνει σε ταξί. Από μια θήκη που είχε στα χέρια του κατάλαβαν οι αστυνομικοί ότι είχε όπλο. Το ζευγάρι κατευθύνθηκε τότε στην οδό Κατεχάκη. Λίγο πριν από τη διασταύρωσή της με τη λεωφόρο Κηφισίας, σταμάτησαν και αποβιβάστηκαν για να ανέβουν στο σπίτι της κοπέλας. Τότε οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής επενέβησαν και τον ακινητοποίησαν για να επιστρέψει στις φυλακές, που αυτή τη φορά ήταν αυτές του Δομοκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιος, Σύμπραξη Εκδίκησης,poios, sybraxi ekdikisis