Ποια ζώδια αγκαλιάζουν πιο όμορφα: Οι “αγακλίτσες” του ζωδιακού κύκλου

Σίγουρα έχουμε πάρει πολλές αγκαλιές αλλά λίγες είναι εκείνες που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας. Ως γνωστόν, με την αγκαλιά χαλαρώνουν οι μυς του σώματος , φεύγει το άγχος, ενδυναμώνονται οι σχέσεις, αομακρύνεται το αίσθημα της μοναξιάς και το σημαντικότερο, αυξάνει τα επίπεδα επικοινωνίας μας με τους άλλους; Ποια όμως είναι τα ζώδια που αγαπούν

τις αγκαλιές; Οι «αγκαλίτσες» του ζωδιακού είναι  οι Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και οι Ιχθύες

Ταύρος

Η Ζεστή και Τρυφερή αγκαλιά…. Η αγκαλιά είναι κάτι ιερό για το παιδί της Αφροδίτης, όπου θα σε ζεστάνει με τα χάδια του και την τρυφερότητά του και θα αναζητήσει συχνά την φωλιά της αγκαλιάς μέσα από την οποία σταδιακά και σταθερά αποκτά εμπιστοσύνη.

Καρκίνος

Η συμπονετική αγκαλιά…  Ο Καρκίνος θέλει τις αγκαλιές, αλλά από τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπά πολύ και τους νιώθει σαν οικογένειά του! Θα νιώσεις το συναίσθημα να ξεχειλίζει όταν βρεθείς στην αγκαλιά του, η οποία είναι με ζεστασιά, κατανόηση  και πολλές φορές συμπόνια!

Λέων

Η χειμαρρώδης αγκαλιά … Ο Λέοντας είναι γενναιόδωρος και στις αγκαλιές του, τις οποίες και μοιράζει με πάθος, ένταση , αλλά και υπερβολή, πολύ περισσότερο όμως στους ανθρώπους που πραγματικά έχει μέσα στην καρδιά του! Επιζητά όμως πολύ περισσότερο να επιδιώκεις εσύ να τον φέρεις στην αγκαλιά σου!

Ζυγός

Η συντροφική αγκαλιά … Ο Ζυγός επιζητά την αγκαλιά κάθε ώρα και στιγμή από τα άτομα που αγαπά και τον συντροφεύουν. Η αγκαλιά του είναι απαλή, αέρινη , συνοδεύεται από χάδια και φιλιά και έχει διάρκεια …Την επιζητά ο ίδιος και παραπονιέται όταν την στερείται.

Ιχθύες

Η βελούδινη αγκαλιά … Ένα ζώδιο γεμάτο συναίσθημα, τρυφερότητα, ευαισθησία, που θέλει να μοιράζεται διαρκώς τα συναισθήματά του μέσω της αγκαλιάς…. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την αγκαλιά του ως «βελούδινη» συνοδεύεται από τρυφερά λόγια, χάδια και είναι πάντα γεμάτη από ενσυναίσθηση !

Keywords
Τυχαία Θέματα