Ποδοσφαιρικός πλάστης με γκολ ποίημα ο Ντε Μπλάσις του Αστέρα

Στις νίκες επέστρεψε ο Αστέρας μετά από τρεις αγωνιστικές μιας και η ομάδα της Αρκαδίας επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού και ανέβηκε στην 6η θέση (13 βαθμούς), με απίστευτη γκολάρα του Ντε Μπλάσις και ένα τέρμα του Ουρτάδο.

Ο Αστέρας όπως γράφει το sportdog.gr ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Προηγήθηκε 9 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με μία γκολάρα που δύσκολα βλέπουμε στη Super League. Ο

Ερνάντεζ έβγαλε σέντρα από πίσω και ο Ντε Μπλάσις με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άνοιξε το σκορ, αφήνοντας τον Πριτζόφσκι άγαλμα και τους ποδοσφαιρόφιλους με ανοιχτό το στόμα!

Στην επανάληψη, οι Αρκάδες δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στους Βοιωτούς και κατάφεραν να “κλειδώσουν” τη νίκη με τον Ουρτάδο στο 72', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Κοντοέ, για το 2-0.

Ο Αστέρας πλέον έχει 13 βαθμούς, βρίσκεται στη 6η θέση, ενώ ο Λεβαδειακός στο ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου βρίσκεται στη 14η με 8 και σίγουρα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη νέα τεχνική ηγεσία καθώς οι Βοιωτοί αντιμετωπίζουν πλέον σαφές πρόβλημα επιβίωσης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Χερνάντεζ, Ναβάρο, Ζαραδούκας, Ζησόπουλος, Γκοιάν, Ουσέρο, Εντό, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Γκρατσίνι και Μπακασέτας.

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πριτζόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μάγκας, Κονέ, Ιωαννίδης, Μάρτινς, Κάντζι, Σκέμπης και Γιάντσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα