Πλήρωμα Blue Horizon – 36χρονος Αντώνης: Με σκυμμένο κεφάλι οι συλληφθέντες

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που οδηγήθηκαν προ ολίγου στον εισαγγελέα Πειραιά. Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο και τα οποία εμπλέκονται στον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά τη νύχτα της Τρίτης, αντιμετωπίζουν βαρύ κατηγορητήριο. Οι συλληφθέντες σύμφωνα με το Mega,

είναι ο καπετάνιος με τα αρχικά Χ.Δ., ο υποπλοίαρχος Κ.Ι., ο ύπαρχος Μ.Μ., ο οποίος είναι κι αυτός που τον σπρώχνει και τον πετά στη θάλασσα, κι ο ναύκληρος Β.Χ..

Blue Horizon: Έβλεπε από κάμερα ο πλοίαρχος, αλλά έλυσε κάβους

Η φρίκη εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στον Πειραιά, όταν ο 36χρονος Αντώνης ο οποίος είχε βγάλει κανονικά εισιτήριο -κατά πληροφορίες είχε επιβιβαστεί νωρίτερα και είχε κατέβει στο μεταξύ- επιχείρησε να ξαναμπεί στο πλοίο. Το πλοίο είχε λύσει κάβους αλλά ο καταπέλτης ακουμπούσε στον προβλήτα. Ο 36χρονος πρόλαβε και ανέβηκε κανονικά στον καταπέλτη ωστόσο τότε συνέβη αυτό που δεν χωράει ο νους: Οι δύο υπάλληλοι του πλοίου που βρίσκονταν στον καταπέλτη τον πλησίασαν και με αγριότητα των έσπρωξαν στο λιμάνι. Ο 36χρονος τα κατάφερε και πάλι να ανέβει στον καταπέλτη και επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Τον έσπρωξαν ξανά. Ωστόσο το πλοίο είχε αναχωρήσει και ο Αντώνης κατέληξε στη θάλασσα την ώρα που στα νερά δημιουργούνταν έντονες δίνες από τις προπέλες του πλοίου. Ο Αντώνης βρήκε φρικτό θάνατο.

Blue Horizon: Ένα ακόμη έγκλημα

Το πλοίο συνέχισε τον πλου του σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Και όλα αυτά ενώ οι επιβάτες φώναζαν και κατά μαρτυρίες έφθασαν και μέχρι την πόρτα του καπετάνιου ο οποίος δεν τους άνοιξε την πόρτα. Το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι πολύ αργότερα, μετά από εντολή του Λιμενικού και του εισαγγελέα. Επιβάτες του Blue Horizon αλλά και παρακείμενου πλοίου ενημέρωσαν σύμφωνα με μαρτυρίες το Λιμενικό, ενώ απέστειλαν και βίντεο από τα όσα ανατριχιαστικά είχαν εκτυλιχθεί και ενώ η σορός πλέον του 36χρονου επέπλεε στο λιμάνι του Πειραιά.

Ερωτήματα προκύπτουν σαφώς στο γιατί το πλοίο συνέχισε τον πλου του. Ηξερε ο καπετάνιος τι συνέβη; Οπως αναφέρθηκε στο Mega, υπάρχει κάμερα στην μπουκαπόρτα του πλοίου προς διευκόλυνση του απόπλου και του κατάπλου από τον καπετάνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλήρωμα Blue Horizon – 36χρονος Αντώνης,pliroma Blue Horizon – 36chronos antonis