Πλημμύρισε παιδικές φωνές το 1ο διήμερο της Αποκριάς στην Ελευσίνα

Πλημμύρισε, ο χώρος του 1ου-3ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας, με παιδικές φωνές, χαρούμενα πρόσωπα, μουσική, χορό, τραγούδι, θέατρο το πρώτο Σαββατοκύριακο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που οργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου.

Το Σάββατο 22/2 το πρωί τα παιδιά έφτιαξαν μάσκες, χαρταετούς, έπλασαν νηστίσιμες λαγάνες με τη βοήθεια του προσωπικού των παιδικών σταθμών της πόλης μας, απόλαυσαν τα φουσκωτά παιχνίδια και το τραμπολίνο, που ήταν στημένα στην αυλή του σχολείου.

Το βράδυ ο χώρος γέμισε από μικρούς

και μεγάλους, που χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί με τον νεαρό καλλιτέχνη Stan.

Το πρωί της Κυριακής 23/2 στο αποκριάτικο πάρτυ ξεφάντωσαν μικροί και μεγάλοι επιδεικνύοντας τις χορευτικές τους ικανότητες, παρέα με κλόουν και πολλές εκπλήξεις.

Η συμμετοχή των παιδιών στα αποκριάτικα δρώμενα συνεχίστηκε την Κυριακή το βράδυ στην παρουσίαση της θεατρικής παράστασης για παιδιά "Ένας κλόουν στη μαγεία του παραμυθιού". Οι παιδικοί ήρωες ζωντάνεψαν στην παράσταση με τη βοήθεια και την συμμετοχή των παιδιών, που έγιναν μέρος του έργου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το επόμενο τετραήμερο (Παρασκευή 28/2 με το πάρτυ των παιδικών σταθμών στο 2ο κλειστό Γυμναστήριο [Γούβα], Σάββατο 1/3 με την αποκριάτικη παρέλαση στη Μαγούλα, Κυριακή 2/3 με το χορό των γυναικών [βάλε βάϊζε]- και τη Δευτέρα με τα κούλουμα στον Προφήτη Ηλία).

Keywords
Τυχαία Θέματα