Πλατεία Ομονοίας στολισμός 2020: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πλατεία Ομονοίας στολισμός 2020: Μπορεί φέτος τα χριστούγεννα να μην έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κορονοϊού ωστόσο ο κόσμος έχει την ανάγκη να ”ξεχαστεί” για λίγο και να αλλάξει όσο γίνεται η διάθεσή του. Γι’ αυτό, παρά την πανδημία, οι πόλεις σε όλη την Ελλάδα έχουν αρχίσει να στολίζονται υπενθυμίζοντας πως έφτασε η ωραιότερη στιγμή του χρόνου. Φέτος βέβαια αυτό μάλλον δεν ισχύει, όπως τουλάχιστον

το εννούσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Στα του στολισμού της Αθήνας, φωταγωγήθηκε χθες το απόγευμα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ομόνοια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό με την ανακατασκευή που έγινε πρόσφατα στην ιστορική πλατεία. Συνεργεία του Δήμου από χθες το πρωί εργάζονταν πυρετωδώς προκειμένου να τοποθετηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και λαμπιόνια πέριξ της πλατείας. Σε αντίθεση με την πλατεία Συντάγματος οπού στολίστηκε ένα φυσικό δέντρο από το Καρπενήσι, όπως είχε γίνει και πέρσι στην Ομόνοια τοποθετήθηκε ένα τεχνικό ύψους 15 μέτρων.

Με φόντο το νέο συντριβάνι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο έκλεψε ασφαλώς τις εντυπώσεις, με τις εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα να ξυπνούν μνήμες από την Αθήνα μιας άλλης εποχής. Μάλιστα, περαστικοί έκαναν κατά διαστήματα μικρές… στάσεις στην πλ. Ομονοίας προκειμένου να απαθανατίσουν τον εντυπωσιακό στολισμό. Συνολικά σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας αναμένεται να στολιστούν 29 δέντρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα