Πήγε να πνίξει την αδερφή του: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος

Προφυλακίστηκε ο 17χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 18χρονης αδερφής του στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τον ανήλικο να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια καβγά, ο ίδιος της ο αδερφός την έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν το επεισόδιο

ενδοοικογενειακής βίας, με δράστη τον 17χρονο, να μην είναι το πρώτο. Σύμφωνα με το cretalive, πρόκειται για μία βεβαρημένη κατάσταση ενός ανήλικου ατόμου που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν αρκετές φορές τις Αρχές, για επίθεση σε βάρος σχεδόν όλων των μελών της οικογένειάς του.

Μάλιστα, δεν ηταν λίγες οι περιπτώσεις που οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για περιστατικά ξυλοδαρμού, ενώ φαίνεται πως υπήρξε ακόμη και συμβάν με σπασμένα χέρια. Με βάση τα στοιχεία κρίθηκε ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την οικογένεια και έτσι ο 17χρονος προφυλακίστηκε. Τόσο η μητέρα του ανήλικου όσο και η 18χρονη αδελφή του έκλαιγαν σήμερα, ζητώντας να μην αφεθεί ελεύθερος φοβούμενες ότι θα τους κάνει κακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα