Πέτρος Κουσουλός κλοπή: Έσπασαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου

Θύμα κλοπής έπεσε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες έσπασαν το αυτοκίνητό του και απέσπασαν λάπτοπ και έγγραφα. Ο εκδότης της εφημερίδας ”Μπαμ στο Ρεπορτάζ” γνωστοποίησε το περιστατικό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. ”Μου έσπασαν το αυτοκίνητο. Νόμιζαν ότι θα πάρουν χαρτια της έρευνας. Με σπασμένο παράθυρο στις 2.30 τα ξημερώματα έκανα μαρτυρία-ντοκουμέντο που φιλοξενούμε την Κυριακη”, γράφει ο δημοσιογράφος.

dir="ltr">Μου έσπασαν το αυτοκίνητο. Νόμιζαν ότι θα πάρουν χαρτια της έρευνας. Με σπασμένο παράθυρο στις 2.30 τα ξημερώματα Ελενα μαρτυρία ντοκουμέντο που φιλοξενούμε την. Κυριακη @Mpamnews #Πατρα pic.twitter.com/3eSd9EH6UK

— Petros Kousoulos (@PKousoulos) March 18, 2022

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε το περιστατικό “αξιοσημείωτο”, ενώ ενημέρωσε πως τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα έχουν δοθεί εκεί που έπρεπε. Στην ανάρτησή του για το συμβάν πρόσθεσε, μάλιστα, το hasthag #πατρα. “Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας! Όντως σημειώθηκε ένα “αξιοσημείωτο” περιστατικό κλοπής. Τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα του ατυχούς συμβάντος έχουν ήδη δοθεί εκεί που πρέπει όποτε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας” έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος καλύπτει, με σχεδόν καθημερινά ρεπορτάζ, την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kousoulos (@petroskousoulos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Attiki Press
Πέτρος Κουσουλός, Έσπασαν,petros kousoulos, espasan