Ουραγκοτάγκος τσαντίστηκε όταν του πήραν το… λούτρινο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν ήθελε με… καμία δύναμη να αποχωριστεί το αγαπημένο του λούτρινο που κρατούσε στην αγκαλιά του ένας Ουραγκοτάγκος , ο οποίος κόντεψε να τα σπάσει όλα στο αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ-ντε-Γκολ του Παρισιού, όταν οι τελωνειακοί επιχείρησαν να το ελέγξουν για να διαπιστώσουν αν μετέφερε απαγορευμένες ουσίες.

Ειδικότερα, όταν το κλουβί του ζώου χρειάστηκε να περάσει τον έλεγχο των υπηρεσιών ασφαλείας προκειμένου να μεταφερθεί σε αεροσκάφος με προορισμό τη Χιλή, οι υπάλληλοι θέλησαν να ελέγξουν το λούτρινο αρκουδάκι του.

Όμως

ο ουραγκοτάγκος… αρνήθηκε κατηγορηματικά να τους το παραχωρήσει. Παρά την προσπάθεια πολλών υπαλλήλων, ο Ουραγκοτάγκος ήταν ανένδοτος. «Κόντεψε να τα σπάσει όλα όταν προσπάθησαν να του πάρουν το λούτρινο» δήλωσε πηγή της αστυνομίας.

Έτσι, οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας αναγκάστηκαν τελικά να κάνουν πίσω και πέρασαν δύο φορές ολόκληρο το κλουβί του από ακτίνες Χ και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν έκρυβε κάτι επικίνδυνο ή παράνομο, τον άφησαν να φύγει για τη Χιλή.

Ο Ουραγκοτάγκος , που θεωρείται απειλούμενο είδος, φτάνει σε ύψος το 1,5 μέτρο. Κατά μέσον όρο ζυγιζει μεταξύ 33 και 82 κιλών ενώ το βάρος των αρσενικών μπορεί να ανέρχεται στα 110 κιλά ή και περισσότερο. Το ανώτατο όριο της ζωής του είναι τα 50 χρόνια.

Το άρθρο Ουραγκοτάγκος τσαντίστηκε όταν του πήραν το… λούτρινο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα