Περιμένει για λίγο το «ναι» του Μάρτιν με εναλλακτική λύση τον Ρέιμαρ Μόργκαν

Τον παίκτη που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση στην πρώτη επιλογή που ήταν ο Κένιον Μάρτιν, με τον οποίο όπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε ναυάγιο, ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο αυτό έκανε την «εμφάνισή» το όνομα του Ρέιμαρ Μόργκαν, παίκτη που αγωνίστηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Γκέτιγκεν και ο οποιος φέρεται θετικός στο να παίξει στα πλέι οφ με την πράσινη φανέλα.

Ο

Μόργκαν είναι 26 ετών και έχει ύψος 2,03 μέτρα. Με τη γερμανική ομάδα είχε 16,2 πόντους και έξι ριμπάουντ, ενώ συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» που περιμένουν για λίγες ακόμα ώρες ένα πιθανό «ναι» του Μάρτιν, έχουν ως πρώτη εναλλακτική επιλογή τον Μόργκαν ο οποίος στο παρελθόν έχει έχει αγωνιστεί στις Μακάμπι Ρισόν, Ιρόνι Ασκελόν, Μπαράκ Νετάνια και Πινάρ Καρσίγιακα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, ενώ και το θέμα της απόκτησης ενός ακόμα παίκτη θα έχει κλείσει μέσα στην ημέρα καθώς το περιθώριο είναι μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα