Πέρασε στους «8» του κυπέλλου ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να «ιδρώσει», ο Παναθηναϊκός επικράτησε στα Ψαχνά του τοπικού Ηρακλή με 1-0 και έχοντας νικήσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα αγώνα που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Παναθηναϊκός

έχει ανούσια υπεροχή, αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες στην εστία του Αθανασόπουλου, πέρα από το χαμένο τετ-α-τετ του Κλωναρίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.
Η εικόνα των δυο ομάδων ήταν βελτιωμένη στην επανάληψη, παρά την βροχόπτωση, με τι αλλαγές των προπονητών να βοηθούν σε αυτό. Οι «Πράσινοι» πήραν τη νίκη με το τέρμα του Ατζαγκούν στο 71'.

Ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας (2-0 ο πρώτος αγώνας στη Μαγνησία).

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (55’ Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46’ Τζιμόντζι), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46’ Ντελέκος)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74’ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57’ Αμπέντ), Καρέλης (67’ Μουζακίτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα