Πεδουλάκης: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με Ρεάλ»

Ο  προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας των ομίλων κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45 ΝΕΤ), παραδέχθηκε πως η «βασίλισσα» είναι ένα βήμα μπροστά από τους "πράσινους", λόγω των περισσότερων επίσημων υποχρεώσεις της, ενώ ανέφερε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα βοηθήσει το "τριφύλλι" στην πορεία της διοργάνωσης.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς

αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με αρκετή ποιότητα. Θα είναι μία δυνατή συνάντηση, αλλά πιστεύω πως το κύτταρο του Παναθηναϊκού είναι συνηθισμένο σε τέτοιες καταστάσεις. Πιστεύω πως το ματς αυτό θα μας βοηθήσει στην πορεία της διοργάνωσης.

Ο χρόνος κυλά και θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν οι παίκτες μας στο υψηλό επίπεδο. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα μονομιάς, αλλά θέλουμε να πάμε με σταθερά βήματα. Επίσης, υπάρχει άλλος ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Θα πρέπει να βρούμε τα βήματά μας μέσα από τα επίσημα παιχνίδια. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς, καθώς έχει δώσει επίσημα ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα