Πεδίο μάχης το Γκάζι! Άγριο ξύλο μεταξύ Ολυμπιακών και Βέλγων, έξι συλλήψεις και δεκάδες προαγωγές από την αστυνομία (photos)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ, σε κλαμπ στο Γκάζι. Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική την παραμονή του κρίσιμου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League.

Σύμφωνα με μαρτυρίες τα επεισόδια ήταν βίαια (άρχισαν να πετούν μέχρι και πυροσβεστήρες) και πέρα από τραυματισμούς υπήρξαν και μεγάλες υλικές ζημιές.

Οι Βέλγοι οπαδοί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο

εν λόγω μαγαζί από τις 22:00 το βράδυ ενώ κάποια στιγμή, υπό την επήρεια μέθης οι περισσότεροι, άναψαν πυρσούς και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Στη συνέχεια επικράτησε ένταση και άρχισαν τα επεισόδια όταν… κατέφθασαν στο σημείο οπαδοί του Ολυμπιακού.

Για αρκετά λεπτά υπήρξαν μάχες σώμα και σώμα και ανταλλαγές αντικειμένων, από καρέκλες μέχρι και… πυροσβεστήρες.

Οι συμπλοκές που σημειώθηκαν ήταν άγριες και υπήρξαν τραυματισμοί. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το πάτωμα του μαγαζιού είχε γεμίσει με αίματα.

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα μετά την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε 6 συλλήψεις και 34 προσαγωγές Βέλγων.

Αρχικά μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια ορισμένοι εξ αυτών διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο, προκειμένου να τούς παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται πως Βέλγοι οπαδοί μετά το επεισόδιο παρέμειναν στην περιοχή και προκάλεσαν κι άλλες υλικές ζημιές.

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ήρεμα τα πράγματα σήμερα το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο έγιναν τα επεισόδια με ανάρτησή του στο facebook αναφέρει σχετικά:

Keywords
Αναζητήσεις
βελγοι/οπαδοι/ξυλο/στην/αθηνα
Τυχαία Θέματα