«Πατείς με πατώ σε» για μια σακούλα τρόφιμα

«Εξανεμίστηκαν» σε πολύ γρήγορο χρόνο οι 200 τόνοι τρόφιμα που μοίρασαν παραγωγοί λαϊκών αγορών στον Περισσό αλλά και σε άλλα δέκα σημεία της Αττικής, αφού οι πολίτες προσήλθαν κατά εκατοντάδες, ευελπιστώντας σε μία δωρεάν σακούλα με είδη πρώτης ανάγκης.

Η δωρεάν διανομή πραγματοποιήθηκε στην οδό Σαλαμίνος του Περισσού και οι εικόνες ήταν ίδιες με αυτές που προηγήθηκαν στην περιοχή του Κολωνού.

Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, πήραν θέση από τις 6.30 το πρωί προκειμένου να ήταν από τους πρώτους που θα πάρουν κάποια προϊόντα από τους συνολικά 200 τόνους δωρεάν τροφίμων, λαχανικών και

ψαριών που μοιράσανν οι παραγωγοί διαμαρτυρόμενοι για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για τις λαϊκές αγορές.

Οι παραγωγοί τη Δευτέρα θα προχωρήσουν σε μεγάλο συλλαλητήριο μπροστά από τη Βουλή, με το ραντεβού να έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή τους τονίζεται ότι «Οι Λαϊκές Αγορές είναι το τελευταίο καταφύγιο της λαϊκής οικογένειας και μας έχουν βάλει στο στόχαστρο για χάρη των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων. Ο αγώνας μας είναι αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας για φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα