ΠΑΣΟΚ: Στόχος η επιστροφή των ψηφοφόρων του 2009

Την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση των ψηφοφόρων του Κινήματος έχει ως στόχο το ΠΑΣΟΚ εν όψει των επαναληπτικών εκλογών του Ιουνίου. Παράλληλα, σκοπός της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ είναι η επαναπροσέγγιση των 220.000 ψηφοφόρων του Κινήματος τού 2009, οι οποίοι στις 6 Μαΐου απείχαν

από την εκλογική διαδικασία.

Χαρακτηριστικό των «πυρετωδών» ζυμώσεων που λαμβάνουν χώρα στο πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα, είναι το γεγονός, πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκάλεσε το βράδυ της Τρίτης την πρώτη σύσκεψη του επιτελείου του για την οργάνωση του προεκλογικού προγράμματος και της εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Εξάλλου, για σήμερα, προγραμματίζεται συνάντηση με τα στελέχη των περιφερειακών και νομαρχιακών οργανώσεων, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η κομματική βάση. «Ο αριθμός των 220.000 ψηφοφόρων μας που δεν ψήφισαν στις 6 Μαΐου είναι ο αριθμός των ψήφων που μάς χωρίζει από το πρώτο κόμμα» δηλώνουν κορυφαία στελέχη της Ιπποκράτους.

Όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Τα Νέα», στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης εκτιμήθηκε ότι η αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να είναι καθαρή και η γραμμή που θα πρέπει να τηρηθεί είναι ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν πρέπει να απολογείται, γιατί έσωσε τη χώρα» και πως «είναι η μόνη υπεύθυνη και φερέγγυα δύναμη που κατέβαλε προσπάθειες να σχηματιστεί κυβέρνηση παρά την οδυνηρή ήττα των εκλογών».

Αυτά άλλωστε ισχυρίστηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα